28. toukokuuta 2011

Hyvää syntymäpäivää meille!

Pirulauta, että kissanpoikaa tutkitaan. Juuri kun lääkärikäynnistä oli sykkeet palautuneet, niin sitten ruvettiin jahtaamaan kakkapurkin kanssa! Kolmena päivänä peräkkäin tunkivat perässäni vessaan, ei edes asioitaan täällä saa enää rauhassa toimittaa. Sinne vaan tunkivat ja poimivat kakkapökäleeni purkkiin. Mutta minähän olen siinä mielessä helppo nakki, että keskityn yleensäkin enemmän noiden hiekkalaatikon reunojen peittelyyn, että poimikaa ihan rauhassa sitten vaan!
Pari viikkoa odoteltiin, että onko meikäläisellä giardiaa tai jotain ihmeen loisia, mutta olisinhan minä nyt sen voinut ihan suoraankin ilmoittaa, että ei tietenkään ole, puhdas olen kuin pulmunen.

Saisinko hetken rauhaa kiitos?!

Ei sokeritautia, ei ongelmia munuaisissa, ei kilpirauhasissa vikaa, mutta perhana, väittävät, että olen ALLERGINEN. Mitä pirua se sitten tarkoittaa?! No ainakin sitä, että meikäläisen ruokavalio koostuu tätä nykyä pelkästään peurasta ja herneestä. HERNEESTÄ? Mikä kasvissyöjä kissa muka on? Ei sitten kyllä mikään! Kakankin se muutti VIHREÄKSI. Mutta ilmeisen hyvää siinä ruoassa se peura on, koska kyllä minä sitä popsin, enkä edes kovin paljon yrittele muiden kipoille. Sitä tässä nyt sitten vissiin pari kuukautta napostellaan ja sitten on tiedossa uusi verikoe. En ole varma, aionko suostua.

Chillailen nykyään ihan iisisti niin kuin tässä käsinojan päällä.

Olen kuulemma palautunut lähes omaksi suurisilmäiseksi itsekseni, enkä enää juo ja syö koko ajan, kakkani on vihreää ja pissani ovat lähes normaalin kokoisia, joten ehkä tästä kidutuksesta on jotain hyötyä ollut. Onhan oloni ehkä hiukan rauhallisempi, eikä mahaani kovin paljon enää polttele. Tosin kyllä minä vielä välillä oksentelen, ja sitä ne aikovat kuulemma vielä tutkia. Eläinlääkärin mukaan voisi tutkia haiman. Kuinka paljon sisuskaluja yhdestä kissasta löytyy! Että minulla muka mahakatarri, vaikka en yhtään ole oluen enkä edes makkaran perään.
Sitä paitsi minä ja velipoika täytetään tänään 6 vuotta! Saa onnitella! Vastaanotto on täällä vaatekaapissa klo 15-18.


2 kommenttia:

  1. Ai että, olipas hauskoja juttuja täällä "plokissa"!! ;o) Ja erityisesti nauruhermoja kutkutti tuo chillailukuva sohvalta... :oD Toivottavasti pääsen taas kesällä teitä mökkireissulla moikkaamaan! T:Outsa

    VastaaPoista
  2. Juu tervetuloa vaan meitä katsomaan kesällä, täältä meidät löytää! :) t. Paristokatit

    VastaaPoista