8. kesäkuuta 2011

Kesäkissat

Tätäkö se kesäkissuus sitten tarkoittaa? Meidät on hylätty. Aamulla annetaan ruoka kuonon alle ja sitten painutaan pihalle, siellä ne huseeraavat multakasojen, kottikärryjen, lapioiden ja kasteluletkujen kanssa ja kantelevat pieniä puita paikasta toiseen. Takapiha näyttää kyllä nyt ihan erilaiselta, ei ole enää harmaa pöllyävä kivikasa vaan nyt on ruskea tasanko, josta pistää esiin niitä pieniä puita ja pusikoita. En ole kyllä yhtään varma, läpäisisivätkö puutarhakoulun pääsykoetta...

Ovet käyvät yhtenään ja tulevat sisään milloin mistäkin. Ei yhtään voi pieni kissa tietää, mistä ovesta sisään paukataan. Ei edes ehdi asettua kytikselle, jos vaikka karkaisi. No on siinä se hyvä puoli, että voi rauhassa harrastaa akrobatiaa ja keskittyä harjoituksiin, kun ollaan vaan omassa kissaseurassa, ja sitä paitsi nuo muut vaan nukkuvat -- mitä nyt tuo yksi välillä istuu eteisen ovella ja ulvoo. Olen viime aikoina keskittynyt puomilla kävelyyn tai voisi tätä vaikka trapetsiharjoituksenakin kai pitää.
Olen myös tarkistanut, missä pitsataksin numeroa säilytetään, jos eivät vaikka tule enää kotiin koskaan. Tiedän, että Paavolle tilataan peuraa, mutta me muut ollaan enemmän kaikkiruokaisia. Sitten olen myös tarkistanut, miten saan vesikupin kumoon, kun täytyy vesi vaihtaa. Se on vielä harkinnan alla, miten sen sitten täytän, mutta eiköhän sekin jotenkin onnistu. Tässä on menossa kuppiharjoitus. Tönään vähän irti seinästä, sitten tassu kupin reunan alle ja nenällä vauhtia. Loiskuu kyllä mukavasti reunojen yli.
Kippoa voi myös pyörittää näin. Sitä vaan ihmettelen, mitä varten meidän vesikippona on tällainen suuri ja painava uunivuoka?! Ai niin, olen myös opettanut Paavolle, miten banaania pidetään päässä. Käskin sen istua tikapuiden päälle ja olla liikkumatta.

3 kommenttia:

 1. Siis OMG!!! :D Keräilen täällä yksikseni kotisohvalla (herra T nukkuu jo), koirakin katsoo välillä hitaasti että mikä tota riivaa, kun koitan hillitä naurunpyrskähdyksiä. Tästä tulee pitkä ilta kun luen kaikki vanhatkin jutut, miks ei kukaan oo aikasemmin vihjannut teidän blogista?! t. Piitu

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. No mutta onhan tää ollut mulla linkkinä muutamankin kerran, mutta hyvä, että löysit nyt! :-) Ja mukava kuulla, että olet sen parissa viihtynyt :-) Täytyy myöntää, että on näiden kirjoittelukin ihan huvittavaa puuhaa :)

  t. Ellu

  VastaaPoista