15. elokuuta 2012

Okahaarakkeet ojennukseen!

Kävi sitten tuo ykkönen psykopaatilla. Sosiopaatilla? Joku paatti se oli, parasympaatilla? No sellainen, joka oli napannut ykköstä lapojen välistä kiinni, rusauttanut pari kertaa ja sen jälkeen tuikannut selän täyteen pieniä neuloja. Kai se osteopaatti oli, vaikka kuvauksensa perusteella väittäisin käyneen nimenomaankin sillä sosiopaatilla. Tämänhän Kehveli jo totesi aikoinaan: ei ole noilla hännättömillä tervettä päivää. Milloin vääntyy polvi, milloin kiristää piriformis tai vähintäänkin on vyötärö nyrjähtänyt. No, meikäpoika tietää nämä vaivat, on sitä sen verran usein tullut käytyä lekurilla ja vähän opastettua doktoreita, että kuinka kuuluu diagnoosit tehdä.

Sitä vain mietin, että jos ykkösellä nyt on niskassa välilevyn pullistumaa ja se siihen saa apua siltä oselotilta, niin auttaisikohan se meikäläisenkin vaivoihin? Vähän on nimittäin tuon hännän ja niskan kanssa itsellänikin ongelmia. Jos näin pitkän ja komean hännän omistaa, niin onhan siinä omat riskinsä. Pari kertaa on nimittäin nuo sokeat kaksijalkaiset astuneet meitsin hännän päälle. Lähtee meinaan näin isosta miehestä kova ja kimeä ääni (vrt. kumiankka), kun hännän välilevyt saavat kyytiä! Ja kyytiä saavat sen jälkeen kaksilahkeisetkin! Kunhan laskeudun keittiön kaapin päältä ensin takaisin alas. Niin, että voisikohan se obeliski auttaa minuakin. Ottaisi vähän tuosta Vee kutosesta ja Vee kahdestatoista (vertebrae caudales = häntänikama) kiinni ja pyöräyttäisi. Saisi mammat hyppiä päälle taas hetken aikaa, ennen kuin häntä olisi uudelleen rusetilla.

Miltä näyttää, pukkaako skolioosia?

Sen jälkeen se oboe voisikin siirtyä niskan alueelle. Tassulla nimittäin on sellainen perinaisellinen painitapa, että kun meikäpoika on seljällään lattialla ja tekee hyvin ansaittua manikyyriä itselleen, tämä norjalainen prinsessa iskee istumalihaksensa suoraan meikän kuonon päälle. Ei tätä passaa sille Käpälälle kertoa, mutta ei se ole ihan niin keijukainen kuin luulee olevansa. Niskanikamiin iskee melkoinen dominoefekti, kun turskien kuningatar heilauttaa koko massansa peräpää edellä lärviin. Nämä kaksikinttuiset luulevat, että meitsin niskanikamien välilevytyrä on jotain rasvakertymää. Tänks vaan pääls! Meitsi, varsinainen MC Niskaläski! Jumankeka, siellä on täyttä terästä niskassa ja yksi discus prolapsi. Niin että viekääs eukot mut sille osmankäämille, että saadaan okahaarakkeet järjestykseen!

 
Päivittäinen manikyyrituokio

Norjalainen vapaapaini

MC Niskaläski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti