29. tammikuuta 2011

Ilves! Ilves! Ilves!

Minähän olen tunnetusti urheilumiehiä. Jostain syystä koko syksyn näkynyt Urho-kanava pimeni, joten tätä nykyä täytyy tyytyä vain Urheiluruudun pätkiin. Koska meillä on hiukan vaarallista kannattaa muita joukkueita, olen minäkin Ilveksen poikia. Tässä piestään Pelicansia. Tuota Tassua ei kyllä yhtään penkkiurheilu kiinnosta, sen sijaan se on kova tyttö itse urheilemaan, varsinkin kiipeily (kiipeilypuu, kaapit, ulkopuut ja valjaat hyllyltä) ja juoksu (sisähallin pikamatkat ja pitkän matkan juoksu ulkona, kun jäniksenä on lokki tai pulu) tuntuvat olevan kovasti mieleen...




Kyllä myös ihan ekstaasissa olin, kun oli olympialaiset. Ihan liian harvoin järjestetään näin kissan elämän näkökulmasta. Tykkäsin tosi paljon tenniksestä, varsinkin Venus Williams oli ehdoton lempparini.




Käsipallosta ei tullut yhtikäs mitään, olisin tuolta yläviistosta vähän osallistunut, mutta ei neuvoni tainneet mennä perille saakka.



Tuo kuviokellunta vähän pelotti, tuli nimittäin ajatus, että pitäisikö ryhtyä pelastustoimiin...




Menettelihän se soutukin, vähän tylsempää se oli kuin muut lajit, mutta käytin vähän mielikuvitusta ja kuvittelin veneet silakoiksi, niin jaksoi sitä sitten katsoa. Suomi siinä kuulemma menestyi, mutta ei se minua nyt niin liikuttanut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti