11. tammikuuta 2011

Saanemme esitellä itsemme

"Hyvää vuotta 2011 kaikille!

Me lyhytkarvaiset maatiaispojat olemme Paavo ja Kehveli (ohukaiseksi ja paksukaiseksikin nimittävät, mutta uskokaa tai älkää, veljeksiä olemme -- kolmaskin punainen poika kanssamme syntyi, mutta adoptio vei hänet pienenä). Toukokuun lopulla täytämme 6 vuotta. Tässä me poikkeuksellisesti näytämme samankokoisilta, koska Kehveli on etualalla."

Voitan sinut veliseni!

(Toim. huom. Paavo alias Papu alias Babulos Babulos on peruskisuistakin peruskisuin. Kehveli alias Gefilus alias Kefiluuni taas on äitiinsä leimautunut autisti- tai ainakin aspergerpoika, josta iltaisin kuoriutuu kissapuusta kirjahyllyn päälle ja sohvan alta saunan lauteille lentävä villi Viidakko-Jim.)

"Äitimme on nimeltään Sallo, nuorena neitona salamaakin nopeampi... sallopalama, jonka otsalaikusta lienemme saaneet värimme. Äiti on 7-vuotias, joten meihin etumatkaa on alle kaksi vuotta. Tarkka syntymäpäivä ei ole tiedossa, sillä äiti pelastettiin pentuna kohtalaisen kurjista kotioloista."

Eikä ole Sallo sittemminkään täysin kolhuitta elämästä selvinnyt. Se on kuitenkin varmaa, että Kehveli on peppu, jos äiti on paita.


"Me kolme olimme Viinikan kisut. Elelimme leppoisaa elämää keltaisessa puutalossa Tampereen Viinikassa, kunnes eräänä päivänä vuonna 2007 joukkoomme liittyi outo hiippari nimeltä Tassu. Olimme tottuneet nukkumaan öisin (sängyssämme olevan vatsan päällä) ja syömään mukisematta, olimme hiljaisia ja otimme muut huomioon, emmekä edes pihalle kaivanneet. Sitten meille muutti Vantaalta tämä pitkäkarvainen mouruiita, hemmoteltu norjalaisprinsessa, jolla oli ihan eri meininki gurmeeruokineen, kynsileikkureineen ja ulkoiluvaljaineen..."

Varsinkin Paavon kanssa Tassu kaverustui kuitenkin alta aikayksikön.

Jipii, leikkikaveri!

1 kommentti:

  1. Voisin tulla makoilemaan näiden palleroiden keskelle :-)

    VastaaPoista